Canço del dia!!
Shake
That Thing!!

Directament de New Orleans, Shake That Thing

La canço del dia és Shake That Thing! Tot i que hi ha moltes versions boníssimes d’aquesta cançó, he escollit la versió de la Preservation Hall Jazz Band, una banda digne de dedicar-los bastantes entrades al blog.   Si aneu algun dia a New Orleans, heu d’anar a una sala de concerts petiteta que es diu Preservation Hall. És una de les més famoses de Nova Orleans i una de les sales on trobareu el millor jazz estil New Orleans!

La sala està situada al carrer St. Peter al French Quarter de New Orleans Lousiana.  Aquesta sala té una característica que la diferencia de les altres sales on pots anar a escoltar música. Va ser creada a principis dels anys 60 per donar suport als musics més vells de Swing. La gran majoria de músics de Nova Orleans viuen de les propines, i en aquella època com era difícil treure prou diners per a totes les generacions de músics es va crear aquesta sala per ajudar aquells músics tant i tant bons però que ja eren mes grans.  Ha tingut tant d’èxit que si vols asistir-hi has d’anar-hi amb força antelació, el lloc es petit i es crean cues increiblement llargues.

Cada dia et porten seleccions brutals de músics. No cal dir que a New Orleans hi ha música de qualitat a cada cantonada, de totes les generacions de músics, però veure aquesta gent junta és una experiencia increïble, que lògicament cada dia aquesta banda pot ser diferent

Share your thoughts

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual

{{data['info'].post_title}} Unfold settings Wordpress configuration


+ Create Woocommerce Configuration