Se’ns acaba el contracte del local

Spank the Baby - C/Vistalegre, 18 (Raval)

La pujada desorbitada del preu dels lloguers a Ciutat Vella (i a tota Barcelona) és una realitat i avui ens ha tocat de ple a Spank the Baby. La propietària del local ens acaba de comunicar que ha decidit pujar-nos un 40% el preu del lloguer. Una xifra que no podem assumir de cap de les maneres.

Cinc anys d’esforç, d’il·lusions, de fer coses per un barri que ens encanta però que no posa les coses fàcils. Volem quedar-nos. Volem seguir omplint de música, cultura i ball aquest carreró fosc i amagat… però no sabem si podrem continuar-hi passat el mes de desembre que se’ns acaba el contracte.

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant
0

Tu carrito