Actualització: Ens pugen el preu del lloguer

Spank the Baby - C/Vistalegre, 18 (Raval)

A l’estiu us explicàvem la nostra situació amb la pujada del preu del lloguer. Heu estat molts els que ens heu mostrat suport i us heu preocupat per nosaltres i l’escola i us ho agraïm de tot cor.

Ens sap greu no haver-vos donat més notícies fins ara però, realment res ha canviat. Durant aquests mesos hem estat reunint-nos amb les associacions de veïns del Raval, les entitats del barri i els tècnics de l’ajuntament a l’espera de trobar alguna solució. Malauradament, tot i que s’estan creant mesures per a protegir els llogaters d’habitatges, els llogaters de locals ens trobem completament desprotegits i no hi ha res que puguem fer davant l’avarícia de certs propietaris.

Vam plantejar-nos l’opció de buscar un nou local, però l’altíssim preu dels lloguers, el cost que suposaríen les obres, el preu de les llicències d’activitat i projectes tècnics… tot plegat és una suma de diners que tampoc podem assumir. Volem seguir fent el que ens agrada, volem seguir compartint bons moments amb tots vosaltres, omplint de música i ball aquest carreró del Raval…

L’escola, ara per ara, està formada per dos locals de diferents propietaris (el que anomenem sala 1 i sales 2). Per sort, al local on és la sala 2 encara ens queden uns anys més de contracte, així que traslladarem tota l’activitat allà i deixarem la sala 1. D’aquesta manera al menys podem continuar al barri i no hem de suspendre completament la nostra activitat.

De nou, mil gràcies alumnes, ex-alumnes, aquells que veniu a les jams, amics, veins, entitats del barri, tècnics de l’ajuntament… Si una cosa positiva treiem de tot això, és saber que tenim molta gent que ens recolza i estem, encara més, en contacte amb el barri i implicats en les seves problemàtiques. Perquè aquest no és un cas aïllat i la gentrificació i la pujada del preu dels lloguers és una realitat que afecta a molta més gent.

Per acabar només dir-vos que no seriem uns bons “swingueros” si de les penes no en féssim una festa. Aviat tindreu més detalls 

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual

{{data['info'].post_title}} Unfold settings Wordpress configuration


+ Create Woocommerce Configuration