A post shared by Spank the Baby (@stbswing) on

I així ens acomiadàvem del “Local 1” després de cinc anys de ball, música, riures i molts records. Aquests dies hem estat treballant sense descans per traslladar la recepció a l’altre local, acabar l’entrada i preparar el local per l’inici de les classes.

Els que heu passat per aqui heu pogut comprovar que les obres han anat a bon ritme i ja casi ho teniem tot. Però com sempre que hi ha obres hi ha imprevistos. I en aquest cas, seguint la tradició de Spank, ha estat el lavabo. Al tractar-se de construccions antigues, una canyeria de sota terra perd aigua, la qual cosa ens ha obligat a aixecar el terra del lavabo i part del terra de la nova sala restrassant les altres feines que teníem pendents.

A post shared by Spank the Baby (@stbswing) on

Així doncs lamentem anunciar-vos que hem de retrassar l’inici del trimestre una setmana. L’inici oficial del curs serà el proper 15 de gener amb la setmana de portes obertes. La Jam del Raval i la Saturday Night Jam també començaran aquella mateixa setmana.