Dones i Jazz: «The Girls in the Band»

Fa un parell d’anys, pel Festival de Cultura del Raval dedicat a les dones i les desigualtat de gènere, vam fer una xerrada amb el Martí Segalàs sobre el paper de les dones en el món del jazz. També vam acompanyar la xerrada d’una exposició de fotografies d’algunes d’aquestes dones que van jugar-hi un paper important (encara podeu veure algunes d’aquestes fotografies a la sala 2)

Quan pensem en jazz i dones ens venen a la ment cantants tan conegudes com l’Ella Fitzgerald, la Bessie Smith o la Billie Holliday. Però, i músics? I compositores? I directores de bandes? I ballarines?

El paper de les dones en el jazz no ha estat fàcil, i segueix sense ser-ho. Han estat moltes les que han lluitat per a fer-se un lloc i aquesta setmana hem decidit dedicar-la a elles.

Comencem recomanant-vos (i molt!) un documental que ens serveix com a punt de partida per a endinsar-nos en el tema. El documental es diu «The Girls in the Band» i explica les històries d’algunes figures femenines importants en el jazz i de les bandes compostes 100% per dones.

He llegit molt i he vist molts documentals sobre jazz (digueu-me friki) però, després de veure aquest documental, vaig pensar: Com és possible que no hagi sentit mai a parlar d’aquestes dones amb tant de talent?

Si us interessa i voleu veure’l, aquest dissabte a les 20:30h el projectarem en pantalla gran a l’escola! Malauradament, sent un documental que no té distribució a Espanya, el projectarem amb subtítols en anglès.

Més informació: http://www.spankthebaby.net/events/event/projeccio-the-girls-in-the-band/

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual

{{data['info'].post_title}} Unfold settings Wordpress configuration


+ Create Woocommerce Configuration