La Tècnica Alexander: Què és?

La Tècnica Alexander: Què és?

Bon dia tothom, em dic Claude is soc professorA titulada de Tècnica Alexander.

«Perdona, la Tècnica quèèè????» 😉

Doncs la Tècnica Alexander la va desenvolupar un jove actor australià de 23 anyets entre segles 19 i 20, per resoldre els seus problemes d’afonia i de respiració. Es va adonar que feia una tensió excessiva amb tot el seu cos, al moment de recitar Shapespeare i va trigar uns anys en soluciona-ho i tota la seva vida en compartir la Tècnica que porta el seu nom: Frederick Matthias Alexander.

Així és el meu dia dia, explicar-amb ENTUSIAME en majuscules- e impartir aquesta Tècnica, poc coneguda, però molt útil: ensenyar a la gent com fer un ús més fluid, lleuger, i respectuós del cos en les seves activitats diàries. En altres paraules millorar el sòtil equilibri entre postura, moviment, respiració. A fin i a cabo, afinar el ús que fem del nostre primer instrument, el nostre cos, i la percepció de que’n tenim en el espai.

Fa 7 anys encara, era informàtica i em vaig il·lusionar pel swing i la trompeta, viatjant de cursos de Lindy Hop en cursos de trompeta. Casualment vaig contactar amb la banda de l’escola Spank the Baby, i vaig tenir la sort de poder assajar la trompeta amb el Pol durant quasi un any a la jass band.

Malgrat el meu entusiasme, per problemes de salut- dolors d’esquena, de genoll, cansament crònic-, vaig haver de deixar feina, ball i trompeta, i altre cop per casualitat i sort vaig conèixer a la Tècnica Alexander: principis d’una historia molt bonica, que’m permet, millorant el ús del meu cos, de tornar a ballar, des de altre lloc, renovant la meva connexió amb el món maravellòs del ball, que trobava a faltar.

Per totes aquestes raons , tinc la gran il·lusió d’anunciar-us que començo una col.laboració que desitjo molt constructiva i stimulante, amb l’escola Spank the Baby, per compartir amb vosaltres els meus descobriments i millores, basats en l’aprenentatge d’aquesta Tècnica.

Apa! Veniu a provar, experimentar, i fer descobriments! Us espero! 😀

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual

{{data['info'].post_title}} Unfold settings Wordpress configuration


+ Create Woocommerce Configuration