L’escola de swing Spank the Baby

A Spank the Baby podras trobar tot tipus de balls de swing tan en parella (Lindy Hop, Shag, Rock and Roll, Boogie Woogie, Balboa, Blues) com sense parella (Jazz Steps, Claqué, Swing) així com altres cursos i intensius per a millorar aspectes específics del ball (Followers, Connexió, Lindy wow, Super Leaders, etc.).

El Swing és ritme, espontaneïtat i llibertat. Més que un estil de jazz determinat és una manera de tocar el jazz que va sorgir en els anys vint entre les comunitats afroamericanes dels Estats Units. Es caracteritza per tenir un ritme sincopat, donar molta importància a la secció rítmica de la banda i per l’ús de la improvisació.

A més a més, també tenim professors d’altres disciplines artístiques (Hip Hop, Dance Hall, Capoeira, Salsa, etc.) que fan servir les nostres instal·lacions i que ofereixen descomptes als nostres alumnes en les seves classes.

Castellano

En Spank the Baby podrás encontrar todo tipo de bailes de swing tanto en pareja (Lindy Hop, Shag, Rock and Roll, Boogie Woogie, Balboa, Blues) como sin pareja (Jazz Steps, Claqué, Swing) así como otros cursos e intensivos para mejorar aspectos específicos del baile (Followers, Conexión, Lindy wow, Super Leaders, etc.).

El Swing se puede traducir en ritmo, espontaneidad y por supuesto libertad. No se puede definir solamente como un estilo que pertenece al Jazz sino una manera de tocar el género musical jazz que apareció en los años 20 en la comunidad afroamericana en EEUU. Se caracteriza por tener un ritmo sincopado, dar mucha importancia a la sección rítmica de la banda y por el uso de la improvisación.

Además, también tenemos profesores de otras disciplinas artísticas (Hip Hop, Dance Hall, Capoeira, Salsa, etc.) que utilizan nuestras instalaciones y que ofrecen descuentos a nuestros alumnos en sus clases.


Qui som

 

Pol Prats

Director i professor de l’escola

Daniela de Zabaleta

Directora i professora de l’escola

Kyo

La veritable «jefa» de tot plegat

Samuel Gaudó

Il·lustrador i professor de l’escola

 


On som

Som al C/Vistalegre, 18 del Raval


Contacta amb nosaltres

Hem redactat un seguit de preguntes freqüents. Si cap dels articles anteriors respon el teu dubte, escriu-nos a info@spankthebaby.net o truca’ns al 634 52 10 50 || 930 251 703 i et contactarem el més aviat possible

Preguntes frèqüents i normativa

Feu descomptes?

Tenim molts descomptes, ofertes i promocions. Pots consultar-los aqui. Els descomptes i promocions només s’apliquen fins la setmana de portes obertes. Un cop començat el curs regular aquests descomptes no són vàlids.

 

¿Hay Descuentos?

Tenemos muchos descuentos, ofertas y promociones. Los descuentos y promociones solo se aplican hasta la semana de puertas abiertas. Una vez empezado el curso regular estos descuentos no son válidos.

Vull provar, puc fer una classe gratis?

La primera setmana del trimestre és la setmana de portes obertes. Durant aquesta podeu venir a provar alguns dels nostres cursos sense compromís (consulta horaris a la web). Si vens a provar una classe cal que ens avisis, i si vens sense parella a una clase amb parella necesitem que ho facis amb una mica d’antelació per tal que poguem garantir que la clase esta equilibrada de leaders i followers.

Fora d’aquesta setmana el cost d’una classe es el normal d’una clase solta.

 

Quiero probar, ¿puedo hacer una clase gratis?

La primera semana del trimestre es la semana de puertas abiertas. Durante ese tiempo puedes venir a probar algunos de nuestros cursos sin compromiso (consulta horarios en la web). Si vienes a probar una clase es necesario que nos avises, y si vienes sin pareja en una clase de baile en pareja es necesario con algo de antelación para poder garantizar que la clase esta equilibrada de leaders i followers.

Fuera de esta semana el coste de una clase es el normal de una clase suelta.

Quin és el meu nivell?

Nosaltres comencem a comptar des del nivell 0 i anem per trimestres:

  • Nivell 0: Si no has ballat mai aquest nivell és per a tu
  • Nivell 1: Un trimestre ballant (nivell 2, dos trimestres ballant, nivell 3, tres trimestres …)
  • Nivell Intermig: Més d’un any i mig ballant
  • Nivell Avançat: Més de dos anys ballant

Si tens dubtes d’estar apuntant-te en el nivell que et toca, escull el nivell que tu creguis que et correspon i informa els professors en la primera classe. Ells sabran recomanar-te si cal que canviis o no de nivell segons.

Pels cursos més especialitzats (Followers, Connexió, Lindy Wow…) en la descripció del curs fem una recomanació de nivell. Generalment demanem saber al menys el pas bàsic i conèixer els 6 counts.

 

¿Cuál es mi nivel?

Nosotros empezamos a contar desde el nivel 0 y vamos por trimestres:

  • Nivel 0: Si no has bailado nunca este nivel es para ti
  • Nivel 1: Un trimestre bailando (nivel 2, dos trimestres bailando, nivel 3, tres trimestres …)
  • Nivel Intermedio: Más de un año y medio bailando
  • Nivel Avanzado: Más de dos años bailando

Si tienes dudas sobre el nivel más adecuado para ti, elige el nivel que tú crees que te corresponde e informa a los profesores en la primera clase. Ellos sabrán recomendarte si es necesario que cambies o no a niveles superiores inferiores.

Para los cursos más especializados (Followers, Conexión, Lindy Wow …) en la descripción del curso hacemos una recomendación de nivel. Generalmente pedimos saber al menos el paso básico y conocer los 6 counts.

He de pagar matrícula?

No, només has de pagar el preu del curs.

 

¿Tengo que pagar matrícula?

No, sólo tienes que pagar el precio del curso.

Com he de venir vestit?

Per a les classes de ball només cal que duguis roba i calçat còmode que et permeti moure’t lliurement.

Per a les classes d’aeris cal dur calçat amb amortiguació i evitar qualsevol objecte que puguis rascar o punxar (p.ex: joies, cinturons, pantalons texans…). També recomanem que dueu una samarreta extra de màniga llarga per tal d’evitar rascades als braços a causa de la repetició continuada de segons quins moviments.

 

¿Como tengo que venir vestido/a?

Para las clases de baile simplemente lleva ropa y calzado cómodo que te permita moverte libremente.

Para las clases de aéreos es necesario llevar calzado con amortiguación y evitar portar cualquier objeto con el que puedas hacerte daño (ejemplo: joyas, cinturones, pantalones vaqueros …). También recomendamos que lleves una camiseta extra de manga larga para evitar rozaduras en los brazos debido a la repetición continuada de según qué movimientos.

Què és una «Jam»?

Una Jam és una festa social on es posa música (de DJ o en viu) i ballem. No importa el teu nivell, no importa que vinguis sense parella ni tampoc importa si no has ballat mai. Aquí podràs passar-t’ho bé, aprendre i gaudir ballant amb tothom.

 

¿Qué es una «Jam»?

Una Jam es una fiesta social donde se pone música (DJ o en vivo) y bailamos. No importa tu nivel, no importa que vengas sin pareja ni tampoco importa si no has bailado nunca. Aquí podrás pasártelo bien, aprender y disfrutar bailando con todos.

Si el curs no es fa se’m retornen els diners?

Sí, si l’anul·lació del curs és per causa de l’organització es retorna l’import íntegrament. En cada cas s’informara si la devolució es fa per transferencia, retorn a la tarjeta o en efectiu, independentment del métode de pagament l’escola es reserva el dret de decidir com es fa la devolució.

¿Si el curso no se hace el dinero se devuelve?

Sí, si la anulación del curso es a causa de la organización se devuelve el importe en su totalidad. En cada caso se informara si la devolución se hace por transferencia , retorno a la tarjeta o en efectivo, independientemente del método de pago la escuela se reserva el derecho de decidir como se hace la devolución.

Què passa si no puc assistir a una classe?

No passa res, el que volem és que ballis. És per això que, avisant amb temps, pots recuperar la classe perduda un altre dia ja sigui en algun altre grup del teu nivell o en algun altre tipus de ball. Si són balls en parella hauràs de venir en parella per a fer el canvi però pot ser qualsevol persona de la classe del rol contrari. Això si, les classes s’han de recuperar en el mateix trimestre.

¿Qué pasa si no puedo asistir a una clase?

No pasa nada, lo que queremos es que bailes. Es por ello que, avisando con tiempo, puedes recuperar la clase perdida otro día ya sea en algún otro grupo de tu nivel o en algún otro tipo de baile. Si son bailes en pareja tendrás que venir en pareja para hacer el cambio, pero puede ser cualquier persona de la clase del rol contrario. Eso si, las clases se recuperarán en el mismo trimestre.

Què passa si no puc fer o continuar un curs al que ja estic inscrit?

Un cop pagat el curs no es retornen els diners però pots cedir la teva plaça a algú que tingui el teu mateix rol. Si es tracta d’un problema mèdic et guardarem els diners del curs que ja hagis pagat pel següent trimestre.

¿Qué pasa si no puedo hacer o continuar un curso en el que ya estoy inscrito?

Una vez pagado el curso no se devuelve el dinero, pero puedes ceder tu plaza a alguien que tenga el mismo rol que el tuyo. Si se trata de un problema médico te guardaremos el dinero del curso que ya hayas pagado por el siguiente trimestre.

Em puc apuntar sense parella?

Sí que és possible apuntar-se sense parella. Nosaltres prourem quadrar els cursos amb tota la gent que s’apunta sense parella o bé amb l’ajuda dels taxis.

Tot i això, és recomanable apuntar-se amb parella, ja que a mida que anem pujant de nivell és més difícil trobar leaders/followers de grups superiors que vinguin a ajudar.

 

¿Puedo apuntarme sin pareja?

Sí, es posible apuntarse sin pareja. Nosotros nos encargamos de cuadrar los cursos con toda la gente que se apunta sin pareja o bien con la ayuda de los taxis.

Sin embargo, es recomendable apuntarse con pareja, ya que a medida que vamos subiendo de nivel es más difícil encontrar leaders/ followers de grupos superiores que vengan a ayudar.

Què és un «taxi»?

Un taxi és un alumne de l’escola de nivell superior al teu que vindrà a la teva classe de forma gratuita per tal de poder fer de parella per aquelles persones que no en tinguin.

Si ets alumne de l’escola de nivells superior i vols venir a donar-nos un cop de mà i, de pas, repassar el que es va fer en trimestres anteriors, fes-nos-ho saber i envia’ns un mail a info@spankthebaby.net

 

¿Qué es un «taxi»?

Un taxi es un alumno de la escuela de nivel superior a ti que vendrá a tu clase de forma gratuita para poder hacer de pareja para aquellas personas que no tengan.

Si eres alumno de la escuela de niveles superior y quieres venir a echarnos una mano y, de paso, repasar lo que se hizo en trimestres anteriores, háznoslo saber y envíanos un mail (dirección arriba)

Què vol dir follower i leader?

En els balls de swing en parella hi ha dos rols, una persona que guía (leader) i l’altra que segueix (follower). Normalment el leader és l’home i la follower la dona, però no és necessari que sigui així (i de fet ens encanta quan no ho és!).

Quan t’apuntis a un curs hauràs d’escollir el rol que vols fer, ja que necessitem que tothom estigui en parella. Al principi és preferible que no canviis de rol per tal de no evitar confusions però, més endavant, quan tinguis els bàsics assolits, és molt recomanable que aprenguis també l’altre rol. Això et donarà un millor entendre de què sent l’altra persona i t’ajudarà a millorar molt en el ball.

¿Qué quiere decir follower y leader?

En los bailes de swing en pareja hay dos roles, una persona que guía (leader) y la otra que sigue (follower). Normalmente el leader es el hombre y la follower la mujer, pero no es necesario que sea así (y de hecho nos encanta cuando no lo es!).

Cuando te apuntes a un curso deberás escoger el rol que quieres tener, ya que necesitamos que todos estén en pareja. Al principio es preferible que no cambies de rol para no evitar confusiones pero más adelante, cuando tengas los básicos alcanzados, es muy recomendable que aprendas también el otro rol. Esto te ayudará a saber qué siente la otra persona y te permitirá mejorar mucho en el baile.

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual

{{data['info'].post_title}} Unfold settings Wordpress configuration


+ Create Woocommerce Configuration