Classe gratuïta de St. Louis Shag


Detalles de Evento

Este evento terminó el 11 enero 2019


El St Louis Shag és un ball de swing que té les seves arrels en el Charleston. És un ball que neix a St Louis, Missouri pels anys 1930. És un ball molt similar al Lindy Hop si un ho aprecia des de fora, potser la gran diferència és que és un ball que com a pas bàsic es realitza «on the espot «, és a dir, sobre un mateix lloc sense desplaçar-se. Algunes teories diuen que a l’inici era un ball per a les cançons amb els temps més veloços de qualsevol ball social amb música swing, més ràpid fins i tot que la música d’Collegiate Shag i Balboa. Sobre els últims anys s’ha estat tractant de renéixer aquest ball, sobretot a Lituània gràcies a professors internacionals com Rokas & Simona.

   El Victor Espinal i la Beverly Willcox serán els nostres profes convidats, aquí en teniu quatre líneas sobre ells.

 Victor comença a ballar Lindy Hop a l’estiu del 2014. Després comença a experimentar amb altres balls com Blues, Collegiate Shag, Balboa, TAP, Boogie Woogie i finalment descobreix el St. Louis Shag en un taster en un festival a Vilnius, Lituània: Swing Paradise 2017. Des de llavors juntament amb Beverly comença a assajar i viatjar a festivals per a classes d’aquest ball: Lindy Shock 2017, Rock That Swing 2018, Swing Paradise 2018, on guanya la Jack & Jill de St Louis Shag. Juntament amb Beverly comencen a donar workshops a Barcelona i a tractar d’incrementar la comunitat d’aquest bonic ball. Hi han participat en presentacions en Spank The Baby, BCN Shag Festival (coreografia amb altres ballarins de més de 5 nacionalitats diferents), i se’ls troba usualment en festes de Balboa tractant de compartir aquests passos amb més ballarins de la ciutat.

Beverly va començar a ballar swing al 2012. Ha provat varios estils, Lindy, Balboa, Shag, però es va enamorar del St. Louis Shag desprès de provar una classe oberta a Swing Paradise. Desde llavors no ha deixat de practicar amb el Victor i ja han donat un parell de workshops aquí a Barcelona. Volen crear una comunitat de St. Louis Shag aquí!!!

El proper dia 11 de gener de 20h a 21h et convidem a fer una classe de prova totalment gratuïta i sense compromís. Només et demanem que, si vols venir, ens enviis un correu a info@spankthebaby.net avisant-nos.

Si la classe t’agrada podràs unir-te al curs regular que comença al gener.

 

 

 

 

 

 

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual

{{data['info'].post_title}} Unfold settings Wordpress configuration


+ Create Woocommerce Configuration