El St Louis Shag és un ball de swing que té les seves arrels en el Charleston. És un ball que neix a St Louis, Missouri pels anys 1930. És un ball molt similar al Lindy Hop si un ho aprecia des de fora, potser la gran diferència és que és un ball que com a pas bàsic es realitza “on the espot “, és a dir, sobre un mateix lloc sense desplaçar-se. Algunes teories diuen que a l’inici era un ball per a les cançons amb els temps més veloços de qualsevol ball social amb música swing, més ràpid fins i tot que la música d’Collegiate Shag i Balboa. Sobre els últims anys s’ha estat tractant de renéixer aquest ball, sobretot a Lituània gràcies a professors internacionals com Rokas & Simona.

   El Victor Espinal i la Beverly Willcox serán els nostres profes convidats, aquí en teniu quatre líneas sobre ells.

 Victor comença a ballar Lindy Hop a l’estiu del 2014. Després comença a experimentar amb altres balls com Blues, Collegiate Shag, Balboa, TAP, Boogie Woogie i finalment descobreix el St. Louis Shag en un taster en un festival a Vilnius, Lituània: Swing Paradise 2017. Des de llavors juntament amb Beverly comença a assajar i viatjar a festivals per a classes d’aquest ball: Lindy Shock 2017, Rock That Swing 2018, Swing Paradise 2018, on guanya la Jack & Jill de St Louis Shag. Juntament amb Beverly comencen a donar workshops a Barcelona i a tractar d’incrementar la comunitat d’aquest bonic ball. Hi han participat en presentacions en Spank The Baby, BCN Shag Festival (coreografia amb altres ballarins de més de 5 nacionalitats diferents), i se’ls troba usualment en festes de Balboa tractant de compartir aquests passos amb més ballarins de la ciutat.

Beverly va començar a ballar swing al 2012. Ha provat varios estils, Lindy, Balboa, Shag, però es va enamorar del St. Louis Shag desprès de provar una classe oberta a Swing Paradise. Desde llavors no ha deixat de practicar amb el Victor i ja han donat un parell de workshops aquí a Barcelona. Volen crear una comunitat de St. Louis Shag aquí!!!

El proper dia 11 de gener de 20h a 21h et convidem a fer una classe de prova totalment gratuïta i sense compromís. Només et demanem que, si vols venir, ens enviis un correu a info@spankthebaby.net avisant-nos.

Si la classe t’agrada podràs unir-te al curs regular que comença al gener.

 

 

 

 

 

 

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual

{{data['info'].post_title}} Unfold settings Wordpress configuration


+ Create Woocommerce Configuration