Improve your lindy!


Detalles de Evento

Este evento terminó el 16 junio 2018


Al intensiu Improve your Lindy farem que portis el teu ball al següent nivell. A cert moment de la teva formació és més important treballar la tècnica i no tant les figures. D’aquesta manera, quan tens una bona tècnica l’aprenentatge o la creació de figures resulta més senzill i natural.

 El Lindy Hop tracta, sobretot, de la comunicació tàctil amb la teva parella per una connexió física que continua independentment de la posició en què et trobes (el Lindy Hop inclou tota mena de figueres obertes i tancades). Una vegada que has après alguns fonaments de connexió i tècniques de lead/ follow, pots ballar amb qualsevol. A través de la mateixa, els/les followers són capaços de seguir intuïtivament moviments encara que mai els haguessin fet abans i aquesta comunicació els transporta a espais lliures en el ball per a la seva pròpia improvisació. Els leads tenen el control del moviment de la seva parella i poden, per tant, manipular el ball espontàniament, reaccionar a la música o deixar fluir una figura orgànicament dins de la següent. Aquesta connexió i comunicació satisfà enormement i cada ball es converteix en una conversa. Aprenent la connexió, la tensió contrària, l’estructura i les tècniques lead/follow del Lindy Hop a situar-hi una òptima condició per a qualsevol ball en parella.

Masteritza els conceptes de la connexió, qué fer en cada cas, cómm aconsegueixo jugar amb dinàmiques.
Treballa l’energía lineal Vs l´energía circular, lénergia vertical Vs l´energia horitzontal.
 Es recomana utilitzar aquest curs com a espai per perfeccionar els conceptes. Un cop fet aquest curs, s’oferirà descomptes per repetir-lo de manera que tot i que ja estiguem mes familiaritzats amb aquests conceptes els podrem continuar practicant a classe.

Dies: 5 de maig o 16 de juny

Hora: 16:30-18:30

Preu: 20 €

Nivell: A partir de nivell 2 (6 mesos ballant)

Inscripcions

 

Inclou servei de guarderia. Vols venir a un intensiu amb nosaltres i tens nens? Doncs deixa’ls al nostre servei d’acollida infantil. Mentre balles, ells apendran sobre la música swing, jugaran i disfrutaran. Tota la informació aquí Amb els professionals més capacitats passaran una bona estona mentre els pares disfruteu dels nostres intensius.

Si vols rebre més informació o si estàs interessat en fer un intensiu amb nosaltres però aquest dia no et va bé, envia’ns un mail a spankthebaby@gmail.com i t’informarem dels propers intensius que fem.

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual

{{data['info'].post_title}} Unfold settings Wordpress configuration


+ Create Woocommerce Configuration