Intensiu d´Iniciació al Street Dance amb Osmar Fusion from Brasil


Detalles de Evento

Les classes seran al barri de Raval, al carrer Vistalegre, 18 [Veure mapa]

Street Dance

 

Funk Soul la esencia de l´expressió musical norteamericana té les seves arrels en el espirituals, les cançons de treball, elogis de lloança, gospel i blues. En la música contemporànea, el gospel el blues i les seves variants tendeixen a fusionar-se. Funk es converteix així en una amalgama de soul, jazz i R & B.

Popping és el nom donat a un estil específic de dansa. El nom es va inventar per Boogaloo Sam, fundador del grup pioner de popping o Electric Boogaloo quan utilitzaba la paraula “Pop” totes les vegades que flexionaba els seus muscles per executar el Popping.

La metodologia  començará pel reconeixement corporal original del Funk soul, treballar les técniques de contracció muscular en diferents parts del cos com coll, braços, cames, pit, esquena i cadera per passar després a alguns fundaments d´aquesta dansa com els  eskare crow, puppet, filmore, fresno.

Locking (originalment conegut com Campbellocking) és considerat un estil de funk. Es tracta d´un ràpid i precís moviment de braços i mans combinats amb caderes i cames. Els moviments són generalment amplis i exagerats i frequentment rítmics i ffirmes i compactes amb la música.

La metodologia  començará pel reconeixement corporal original del Funk soul, treballar els fonaments de la dansa Locking com clap, double clap, stop in go, lock, penguin lock, dead lock, scoob doo, pace, point i hand cheiking.

House Dance, la cultura house va sorgir primerament en la musica house, a principis dels anys 80 quan els DJ´s de Chicago van començar a barrejar música Disco amb programes de bateria electrónica. Una discoteca anomenada Warehouse va ser on van sorgir aquests DJ´s va donar orígen al nom de l´estil de música.

A l´intensiu treballarem els fonaments de l´estil House Dance que és una barreja de Salsa,Tap i capoeira angola en els moviments de terra loftin junt amb la seva esencia el jacking que dona ritme i groove per aquest estil de ball.

 

Quan? 8, 10 i 12 d´Abril de 20.30h a 22.00h

Quant? 45 euros

 

Inscripcions

Inclou servei de guarderia. Vols venir a un intensiu amb nosaltres i tens nens? Doncs deixa’ls al nostre servei d’acollida infantil. Mentre balles, ells apendran sobre la música swing, jugaran i disfrutaran. Tota la informació aquí Amb els professionals més capacitats passaran una bona estona mentre els pares disfruteu dels nostres intensius.

Si vols rebre més informació o si estàs interessat en fer un intensiu amb nosaltres però aquest dia no et va bé, envia’ns un mail a spankthebaby@gmail.com i t’informarem dels propers intensius que fem.

 

 

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual

{{data['info'].post_title}} Unfold settings Wordpress configuration


+ Create Woocommerce Configuration