Musicalitat en el Ball

Intensiu de musicalitat


Detalles de Evento

Este evento terminó el 11 marzo 2018


En aquest intensiu treballarem la musicalitat, una mica del que poc es parla però que de fet és un dels grans pilars que sustenten a un bon ballarí. Altre seria la tècnica i altre la connexió. 

La musicalitat és la capacitat d’expressar en el ball allò que diu i ens fa sentir la música. La musicalitat també es pot entendre com la capacitat que té el ballarí per aconseguir que la música també tingui un cert paper en la interacció entre els ballarins. De fet, pensem que la musicalitat és un dels factors que més poden facilitar aquesta interacció.

És un procés complex ja que inclou escoltar, sentir i expressar la música. Per això algunes de les habilitats que poden ajudar a ser musical són: percebre el que expressa la música; comprendre el que expressa i anticipar el que expressarà, a mès de reaccionar al que expressa; percebre el que fa o vol fer la parella; conèixer i percebre el nostre cos; tenir un cert domini sobre l’expressió i l’harmonia del nostre cos; modificar l’expressió del cos i / o el tipus de passos en connexió amb la música que sona i la parella amb la qual balles i mantenir un equilibri entre els elements del ball (la música i els dos membres de la parella).

Mireu aquest vídeo d’improvisació de Sarah i Dax, com utilitzen la música per comunicar-se entre ells. El resultat no pot ser més bell!!!

Horari: 16:30 – 18:30

Preu:  20€

Inscripcions

(Escull quin dia et va millor, 11 de febrer o 11 de març)

 

Inclou servei de guarderia. Vols venir a un intensiu amb nosaltres i tens nens? Doncs deixa’ls al nostre servei d’acollida infantil. Mentre balles, ells apendran sobre la música swing, jugaran i disfrutaran. Tota la informació aquí Amb els professionals més capacitats passaran una bona estona mentre els pares disfruteu dels nostres intensius.

Si vols rebre més informació o si estàs interessat en fer un intensiu amb nosaltres però aquest dia no et va bé, envia’ns un mail a spankthebaby@gmail.com i t’informarem dels propers intensius que fem.

 

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual

{{data['info'].post_title}} Unfold settings Wordpress configuration


+ Create Woocommerce Configuration