Intensiu de
TapStep


Detalles de Evento


Tapstep! en spank som conscients que els jazz steps i el tap dance són dues disciplines que van de la mà. Per això estem molt orgullosos de poder oferir-vos aquest intensiu de cap de setmana, cuinat amb molt d’amor pels nostres professors Alba i Samuel.

Es tracta d’un curs de tres hores en què veurem diferents passos i moviments anàlegs en les dues disciplines, de manera que no només les aprendrem en paral·lel sinó que també entendrem l’estreta relació que guarden.

Els Jazz Steps (també coneguts amb altres noms com Authentic Jazz, Solo Jazz o Solo Swing) són la manera de ballar la música swing sense necessitat de parella agafant passos i variacions d’altres balls de swing i incorporant-hi influències d’altres balls individuals com el Charleston o el Black Bottom. Amb els Jazz Steps no només guanyarem agilitat de peus, consciència corporal i recursos musicals sinó que també es poden gaudir per si sols, com a una manera més de poder interpretar la música en les ballades sense necessitat de parella.

El Claqué, és un estil de ball nord-americà, en el qual es mouen els peus rítmicament mentre es realitza un zapateado musical.

Després de la seva auge en els anys 30-40, quan va aconseguir gran popularitat per la seva presència en diversos musicals de Hollywood, i amb artistes com Fred Astaire, el tap es va allunyar dels escenaris nord-americans fins ressorgir en els anys 70. Ja en els 80 hi va haver una sèrie de shows a Broadway (Sophisticated, Ladies, Black and Blue) i de pel · lícules (White Nights, The Cotton Club) que li van donar un nou ímpetu.

Día: 9 de juny
Hora: 11:30-14:30
Preu: 30 €

Inscripcions

Inclou servei de guarderia. Vols venir a un intensiu amb nosaltres i tens nens? Doncs deixa’ls al nostre servei d’acollida infantil. Mentre balles, ells apendran sobre la música swing, jugaran i disfrutaran. Tota la informació aquí Amb els professionals més capacitats passaran una bona estona mentre els pares disfruteu dels nostres intensius.

Si vols rebre més informació o si estàs interessat en fer un intensiu amb nosaltres però aquest dia no et va bé, envia’ns un mail a spankthebaby@gmail.com i t’informarem dels propers intensius que fem.

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual