Tranky Doo

Intensiu de Jazz Steps – Tranky Doo


Detalles de Evento

Este evento terminó el 10 junio 2018


El Tranky Doo és una coreografia de ball de jazz creat per Pepsi Bethel i va aparèixer per primera vegada en el Savoy Ballroom de Harlem durant la dècada de 1940. Algunes fonts estableixen que va ser coreografiat per ell mateix Frankie Manning anomenat en homenatge a la corista que la va inspirar. En aquell moment es ballava amb Tuxedo Junction, però moltes actuacions d’avui en dia utilitzen altres cançons de swing. És més comú en aquests dies dur a terme el ball amb la cançó «Dipsy Doodle» de la Ella Fitzgerald, perquè el ball apareix en «The Spirit Moves», pel·lícula documental amb una reproducció de la cançó. No obstant això la pel·lícula originalment no tenia so, i la cançó «Dipsy Doodle» es superposa artificialment en aquesta secció de la pel·lícula. També cal assenyalar que l’estructura de Dipsy Doodle no s’ajusta a l’estructura de la Tranky Doo, ja que la cançó és una estructura de blues de 12 compassos i la coreografia és l’estructura de Swing Chorus de 32 compassos. Era una coreografía molt comú al mòn del Lindy, com el Shim Sham.

Vine a aprendre aquesta coreografia de jazz steps imprescindible per a tot Lindy Hopper. Oferim grups petits i atenció individualitzada per a que puguis treure’n el màxim profit.

Les classes seran al barri de Raval, al carrer Vistalegre, 18 [Veure mapa]

Horari: 11:30-14:30

Preu: 30 €

Inscripcions

 

Inclou servei de guarderia. Vols venir a un intensiu amb nosaltres i tens nens? Doncs deixa’ls al nostre servei d’acollida infantil. Mentre balles, ells apendran sobre la música swing, jugaran i disfrutaran. Tota la informació aquí Amb els professionals més capacitats passaran una bona estona mentre els pares disfruteu dels nostres intensius.

Si vols rebre més informació o si estàs interessat en fer un intensiu amb nosaltres però aquest dia no et va bé, envia’ns un mail a spankthebaby@gmail.com i t’informarem dels propers intensius que fem.

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual

{{data['info'].post_title}} Unfold settings Wordpress configuration


+ Create Woocommerce Configuration