Portes obertes


Detalles de Evento


Vine a provar gratis les classes de swing en la nostre jornada de portes obertes. Lindy hop, Shag, Rock&boogie, blues, irlandès i teles acrobàtiques t’esperen per a que aprenguis a ballar!

Per assistir a la jornada de portes obertes no cal tenir cap coneixement previ de ball. Vine a provar de forma gratuïta i diverteix-te amb aquests balls.

Del 9 al 13 d’abril visita la nostre escola ! No faltis!

*Els horaris poden sofrir lleus modificacions per adaptar-se al bé comú i el millor pels alumnes

 

 

Dilluns 9 d’abril:

22:00- Claqué 0

Dimarts 10 d’abril:

18:30 – Irlandès

18:30 – Teles begginers

19:00 – Jazzstep

20:00 – Lindy Hop 0

Dimecres 11 d’abril:

18:30 – Aro 0

19:00 – Lindy Hop 0

20:00 – Shag 0

Dijous 12 abril:

19:00 – Rock & boogie 0

21:00 – Lindy Hop 0

 

Anima’t a provar!

 

Comparat amb altres estils, els balls de swing, no són complicats d’aprendre. El més recomanable és veure tots els tipus de ball per poder comparar i triar el que més t’agradi.

En el món del swing no hi ha barreres d’edat, qualsevol persona pot practicar-lo, tot i que hi ha algun estil que és més intens que altres, com ara el Collegiate Shag.

Si encara tens dubtes després de veure tots els estils el millor és que t’apuntis a un curs intensiu i acudeixis a les Jams (pista oberta de ball) que fem tots els divendres i dissabtes.

Si a més t’agrada el Jazz no pots perdre’t el repertori que reprodueix el nostre Dj i les nombroses actuacions de grups tocant en directe dins de l’acadèmia.

En les nostres classes aprendràs a improvisar qualsevol cançó dels diferents estils amb persones desconegudes (o la teva parella) d’una forma dinàmica, senzilla i sense tenir experiència prèvia.

 

 

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant
0

Tu carrito