Portes obertes


Detalles de Evento


Vine a provar gratis les classes de swing en la nostre jornada de portes obertes. Lindy hop, Shag, Rock&boogie, blues, irlandès i teles acrobàtiques t’esperen per a que aprenguis a ballar!

Per assistir a la jornada de portes obertes no cal tenir cap coneixement previ de ball. Vine a provar de forma gratuïta i diverteix-te amb aquests balls.

Del 15 al 19 de gener visita la nostre escola ! No faltis!

 

 

 

Dimarts 16 de gener:

18:30 – Irlandès

18:30 – Teles 0

19:00 – Jazzstep

20:00 – Claqué 0

Dimecres 17 de gener:

20:00 – Lindy Hop 0

21:00 – Shag 0

Dijous 18 de gener:

16:00 – Aro 0

20:00 – Rock & boogie 0

21:00 – Lindy Hop 0

Divendres 19 de gener:

21:00 – Lindy Hop 0

Anima’t a provar!

 

Comparat amb altres estils, els balls de swing, no són complicats d’aprendre. El més recomanable és veure tots els tipus de ball per poder comparar i triar el que més t’agradi.

En el món del swing no hi ha barreres d’edat, qualsevol persona pot practicar-lo, tot i que hi ha algun estil que és més intens que altres, com ara el Collegiate Shag.

Si encara tens dubtes després de veure tots els estils el millor és que t’apuntis a un curs intensiu i acudeixis a les Jams (pista oberta de ball) que fem tots els divendres i dissabtes.

Si a més t’agrada el Jazz no pots perdre’t el repertori que reprodueix el nostre Dj i les nombroses actuacions de grups tocant en directe dins de l’acadèmia.

En les nostres classes aprendràs a improvisar qualsevol cançó dels diferents estils amb persones desconegudes (o la teva parella) d’una forma dinàmica, senzilla i sense tenir experiència prèvia.

 

 

0

Tu carrito