Shag Like a Master


Detalles de Evento


El Shag (més precisament anomenat Collegiate Shag) és un ball poc conegut nascut als anys ’30 als Estats Units però que poc a poc està tenint més adeptes arreu. Gràcies al Pol Prats i a la Sara Planas que el van donar a conèixer al nostre país, cada cop està tenint més adeptes arreu. Es tracta d’un ball de swing en parella molt energètic i alegre. El ritme bàsic és de 6 temps i una de les principals característiques és el moviment àgil de peus i cames.

 

Però per participar en aquest intensiu hauries de saber de sobres en que concisteix el Shag i qui són Pol&Sara.

Intensiu per a alumnes de shag amb nivell Intermig o avançat. Millora el teu shag i apren a les variacions i els passos més espectaculars per ser un as en la pista.

ON I QUAN?

Les classes seran al barri de Raval, al carrer Vistalegre, 18 [Veure mapa]

Dia: 11 de març

Horari: 11:00-14:00

Preu:  30€

 

Inscripcions

 

Inclou servei de guarderia. Vols venir a un intensiu amb nosaltres i tens nens? Doncs deixa’ls al nostre servei d’acollida infantil. Mentre balles, ells apendran sobre la música swing, jugaran i disfrutaran. Tota la informació aquí Amb els professionals més capacitats passaran una bona estona mentre els pares disfruteu dels nostres intensius.

Si vols rebre més informació o si estàs interessat en fer un intensiu amb nosaltres però aquest dia no et va bé, envia’ns un mail a spankthebaby@gmail.com i t’informarem dels propers intensius que fem.

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant
0

Tu carrito