Shag&Furious Party

Shag & Furious Party


Detalles de Evento


 

Benvinguts a la House of Shag!!! No sigueu tímids, passeu, però no us assegueu mai a la Shag&Furious Party. Aquest cop tornem amb una festa de periodicitat mensual, un diumenge al mes i segueix estant pensada pels que volen ballar sense descans. Esperem que hagueu portat calçat còmode, perquè la idea és cremar la sabatilla. Llarga vida a l’Shag!!!

Ha trigat a arribar, però ha vingut per quedar-se. Per fi tenim jam mensual de Shag a la House of Shag de Barcelona! Un diumenge al  mes tens una cita obligada, amb un dels nostres amfitrions selectes, que et farà sentir-te com a casa. Aquesta festa està pensada perquè practiquis el teu ball preferit, entre més gent que té la mateixa passió que tu. Música escollida especialment per ballar Shag, encara que com comprovaràs també podrà ser compatible en molts casos amb Balboa. porta als teus amics, a la teva mare, al veí de davant, deixa que s’encomanin de la febre de l’Shag!

Entrada: Gratis per alumnes de spank the Baby i socis de Swing les Corts. 4€ per la resta

Per a qui no ho sàpiga: Què és el Shag?

El Collegiate Shag (o “Shag”) és un ball de parella que es fa principalment swing ràpid i jazz anterior a la música swing (185-200 o mès beats per minut). Pertany a la família de danses vernacles americanes que van sorgir en els anys 1920 i 30. Es creu que la dansa es va originar dins de la comunitat afroamericana de les Carolines a la dècada de 1920, més tard s’estenen pels Estats Units durant la dècada de 1930. El Shag encara es balla avui dia pels entusiastes de la dansa de Canvi de tot el món.

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant
0

Tu carrito