Uk Jazz

Bebop & UK Jazz


Detalles de Evento

Este evento terminó el 02 junio 2018


A causa de l’èxit que estan tenint les classes de  BebopUK Jazz amb l’Alina Sokulska hem decidit oferir un nou intensiu. 

Aquesta classe pot ser presa com una continuació per aquells que heu fet el curs regular dels dilluns, o per a aquells que no coneixeu encara l’estil. Seran classes independents.

El Bebop i el Fusion van començar entre finals dels ’70 principis dels ’80 en els clubs de l’escena soul fent servir música com ara el Fusion Jazz, el Funk, l’Afro Latin Jazz i el Bebop. Una de les característiques d’aquests estils de ball és la velocitat del seu footwork. Pioners d’aquests estils van ser els Brothers in Jazz, Jazz Defektors, Foot Patrol, i IDJ (I Dance Jazz). L’estil dels Brothers in Jazz, anomenat «Bebop», semblava una barreja dels moviments més tradicionals de Mambo i el claqué, mentre que l’estil de IDJ s’assemblava a diversos estils del carrer d’aleshores. D’aquí va neixer el Fusion. UK Jazz Dance en el seu conjunt és dansa enèrgica i velocitat. És molt diferent de l’estil acadèmic del Modern Jazz o el Broadway Jazz Dance.

A continuació et mostrem un vídeo que mostra el dinamisme i l’elegància d’aquest ball. Un dels protagonistes, Irven Lewis, ha estat mestre de l’Alina.

Dia:  19 de maig ; 26 de maig ; 2 de Juny

Horari: 11:30-13:30

Preu: 28 € *

*50€ en total si fas dos dies

*70€ en total si fas els 3 dies

 

Inscripcions

Inclou servei de guarderia. Vols venir a un intensiu amb nosaltres i tens nens? Doncs deixa’ls al nostre servei d’acollida infantil. Mentre balles, ells apendran sobre la música swing, jugaran i disfrutaran. Tota la informació aquí Amb els professionals més capacitats passaran una bona estona mentre els pares disfruteu dels nostres intensius.

Si vols rebre més informació o si estàs interessat en fer un intensiu amb nosaltres però aquest dia no et va bé, envia’ns un mail a spankthebaby@gmail.com i t’informarem dels propers intensius que fem.

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual

{{data['info'].post_title}} Unfold settings Wordpress configuration


+ Create Woocommerce Configuration