Alba Galimany Alba Galimany

Alba Galimany

 

L’Alba s’inicia al món del teatre amb només 6 anys, als 12 s’inicia en el teatre musical i als 16 comença a treballar professionalment als escenaris. És als 18 quan després d’anys de formació teatral, en dansa i cant i decideix especialitzar-se en el ball.

Comença a formar-se en claqué al 2006 amb els millors professors de la ciutat (Guillem Alonso, Roser Font, Laia Molins, Enric Torné, Basilio Gonzales, Sharon Lavi…) i internacionals (Beca Tap on Barcelona 2009, Chicago Human Rhythm Project Summer festival 2010 (Chicago, IL, USA) i workshops amb Sarah Reich, Diane Walker, Maud & Chloe Arnlod, Josh Hilberman, Derick Grant entre molts altres).

 

Al 2016 obté la carrera de ballarina de la Imperial Society of Teachers of Daning, al 2013 el Diploma in Dance Instruction i ara està a punt d’acabar el Diploma in Dance Education. També rep formació en percussió corporal de les mans de Jep Melendez, Fernando Barba, Keith Terry, Jakari Sherman, Anna Llombart i Txus Eguilaz.

Al 2008 descobreix el lindy-hop de la mà de Pol i Daniela i des d’aleshores ha anat prenent cursos a Spank the baby d’aquesta modalitat, shag i jazz steps.

 

Al 2008 també descobreix la dansa irlandesa de la mà d’Ella King tot i que després d’uns mesos de classe deixarà de ballar-la. És al 2012 quan arrel d’un curs a Munich amb Sean McAvinchey i Paula Goulding comença la seva formació seriosa amb Júlia Díez a Aires Celtes/Maria Singal Irish Dance School Barcelona. La seva formació continua amb Gemma O’Connor i amb professors internacionals (com ara els Fusion Fighters o Maria Singal). Al 2017 esdevé directora de l’escola, la qual aquest any ha guanyat el seu primer trofeu mundial.

Comença a treballar com a mestre de ball al 2008 i ha treballat com a coreògrafa, actriu i ballarina des del 2004.

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant

{{studentsList['info'].title}} click to copy all mails in the clipboard Add a new student to the list

{{studentsList['info'].weekday}} {{studentsList['info'].start}}


# Role Name Phone Content Order Number Move

{{data['info'].title}} Unfold settings Wordpress configuration

{{data['info'].weekday}} {{data['info'].start}}


+ Configuració General

+ Configuració Parella

+ Configuració Leader

+ Configuració Follower

+ Configuració Individual

{{data['info'].post_title}} Unfold settings Wordpress configuration


+ Create Woocommerce Configuration